Elismerések


visszaBerczeli Tiborné köszönőlevele

Tisztelt Főigazgató Úr!
Ashland, Oregon Államban (USA) Noreen Hulteen 2 évvel ezelőtt tapasztalta, hogy a járás napról napra nehezebb. Konstatálták, hogy a lábszára belső részében az izmok jóformán eltűntek. Ezután következett a vizsgálatok beláthatatlan sora, azonban sem diagnózis, sem kezelés nem követte ezt. Karácsonyi beszélgetésünkkor nagyon rossz hangulatban találtam és javasoltam neki egy hévízi gyógykezelést. Kapva kapott az ajánlaton és április elején megérkezett. 3 hetet töltött a Gerencsér József út által vezetett Spa Hotelben és az eredmény elképesztő. Érkezésekor néhány lépés megtétele is komoly gondot jelentett, indulása előtt elvittük a tapolcai Tavas Barlangba, ahol 73 lépcsőt kell megtennie le és fel is és ez sikerült neki.
Az eredmény nyilvánvalóan köszönhető a tó gyógyító vizének, a sok-sok kezelésnek, de meg vagyok győződve, hogy annak a hihetetlen figyelemnek és törődésnek is jelentős mértékben, melyet a szálloda minden egyes dolgozója nyújtott a számára.
Nem győzi dícsérni őket, hogy bár komoly nyelvi nehézségeik voltak, mégis a gondolatát is kitalálták és sorolja Katit, a főnővért, Mártát, akivel a gyógytornát tanulta és gyakorolta, Erikát a csodálatos masszőrt, a fiatalembert, akitől az iszappakolást kapta, a recepciós Renátát, akivel még angolul is jól tudott beszélni, az étterem dolgozóit és persze Főorvos Urat, aki az egész kezelést előírta neki.
Noreen minden nap e-mailben beszámolt barátainak a vele történt eseményekről, majd ezt 59 helyre elküldte. A válaszok nemcsak az érintettektől érkeztek, hanem azok barátaitól is, hiszen a világ egy számukra jóformán ismeretlen csodájáról kaphattak hírt. Lehet, hogy túlzott az optimizmusom, de élénken el tudom képzelni, hogy Amerika nyugati partvidékéről érkező, gyógyulni vágyó emberek száma a közeljövőben határozottan emelkedni fog. Ez elsősorban az ott dolgozó emberek figyelmének, szakmai tudásának, kedvességének lesz köszönhető. Csak gratulálni tudok, ahhoz, hogy ilyen gárdát tudott maga mellé szervezni.

Tisztelettel:
Berczeli Tiborné
2011. április 28.

Webshark
Copyright 2007 Spa Hévíz Oldaltérkép| |Adatvédelmi elveink|Impresszum|Közérdekű adatok
Sajtó sarok Elismerések Alapítványok Partnerek Állásajánlatok