Elismerések


visszaMagyarország természeti csodái közé került a Hévízi Gyógytó

Április 22-én adták át Ipolytarnócon Magyarország hét legszebb természeti csodájának járó díjait. A „Zöld 7-es” címet a Hévízi Gyógytó is megszerezte, amelyet Dr. Hegedűs Lajos a Hévízgyógyfürdő Kht. ügyvezető igazgatója és Balogh László, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park igazgatója vett át.

A Föld napján, április 22-én zárult a Magyar Televízió játékos természetvédelmi sorozata, a Zöld 7-es. A műsor keretében harminc magyarországi természeti értéket mutattak be, amelyek közül a nézők választhatták ki Magyarország hét legszebb természeti csodáját. A szavazatok ezrei alapján a zöld 7-es címet kiérdemlő természeti értékek:

A jelöltekre szavazni 2008. február 2. és 2008. április 12-e között lehetett szavazni.

A Föld Napján, április 22-én, az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület fogadóépületében megrendezett eseményen adta át a kitüntetéseket Kósa Somogyi György, a műsort bemutató m2 csatorna igazgatója, Haraszthy László szakállamtitkár, a Természetvédelmi Hivatal vezetője, illetve Fodor Gábor környezetvédelmi és vízügyi miniszter a nyertes természeti értékek képviselőinek. Mindegyik csodát egy millió forint értékben, társadalmi célú hirdetéssel népszerűsíti a Magyar Televízió.

A Hévízgyógyfürdő Kht. minden dolgozója nevében köszöni szavazataikat, amelyek hozzásegítették, hogy társaságunk vagyonkezelésében álló nemzeti kincsünk, a Hévízi Gyógytó is elismerésben részesült.

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium cikke

Webshark
Copyright 2007 Spa Hévíz Oldaltérkép| |Adatvédelmi elveink|Impresszum|Közérdekű adatok
Sajtó sarok Elismerések Alapítványok Partnerek Állásajánlatok