A Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő az Év Felelős Foglalkoztatói között

Dátum: 2024-10-16

A Hévízi Szent András Reumakórház idén első alkalommal elnyerte az Év Felelős Foglalkoztatójának járó díjat a Nagyvállalatok I. kategóriájában.
A nyertes pályázatok felhatalmazást kapnak, hogy a következő egy évben viseljék „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2024” címet és logót.

ofa kép 1.jpg
ofa kép 1.jpg

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. idén kilencedik alkalommal hirdette meg az Év Felelős Foglalkoztatója pályázatot.

A pályázat célja az emberi erőforrásra értékként tekintő vállalkozások összegyűjtése, elismerése, jó gyakorlataik bemutatása, továbbá az így gondolkodó szervezetek összekötése, hosszú távon egy munkáltatói közösség létrehozása.

Pályázati programunk három fő pillére megegyezik az Intézményt érintő döntéseket befolyásoló értékekkel: elhivatottság, tisztelet és segítő szellem.
Ennek tudatában alakítjuk folyamatosan a felelős foglalkoztatói programunk részét képező intézkedéseket és stratégiát.

 

Kiemelt célunk a munkavállalók elégedettségének és lojalitásának növelése, ezáltal kialakítva egy hosszú távon is fenntartható és hatékonyan működtethető – a régióban kiemelkedő szerepet betöltő – Intézményt.

Egy hosszú távon is eredményesen működtethető vállalat alapjait az elégedett munkavállalók képezik. Dolgozóink jelenlegi megbecsülése és támogatása vezethet el jövőbeni sikereinkhez, melyhez nélkülözhetetlen egy megfontolt stratégia kialakítása.

Ebben kiemelkedő szerepet játszik a béren kívüli juttatások mellett a dolgozók mentális és fizikai állapotának javítása, illetve a közösségi programok, a családbarát intézkedések, a különböző képzések és coaching bevezetése. Ezenkívül minden lehetőséget megragadunk annak érdekében, hogy munkavállalóinkat segítsük az egyedi élethelyzetnek megfelelő nehézségek leküzdésében.

A díjátadón intézményünket Dr. Holléné Dr. Mándó Zsuzsanna főigazgató és Czene Alexandra kommunikációs és marketing vezető képviselte.

Vissza az előző oldalra